Philips Hue, lyset du ikke visste du manglet.

God dag fine lesere!

Håper dere har hatt en fin start på dagen.

I dag skal jeg fortelle dere litt om et ambasadørskap jeg har inngått med Philips Hue. 

Fredrik og jeg har begynt å installere dette hjemme, og til slutt er målet at alle pærer i huset skal byttes ut med Philips Hue pærer. Hva er så spesielt med disse? Jo det skal jeg fortelle dere.

Philips Hue er et smartsystem som er enkelt å installere. All belysning kan styres via appen på mobilen, lyset kan slåes automatisk på når man kommer inn i rommet. Man kan for eksempel lage ulike kategorier som man lagrer på appen alt etter hvordan lys man trenger. Lekselys, stemningslys, energigivende lys. Valgmulighetene er uendelige!

Selve pærene er delt inn i tre ulike pærer. Du får en type som heter White ambiance som er en pære med ulike hvitnyanser, alt fra kaldt lys til det varme. Så får man en pære som heter White som er kun en farge. Til slutt får man pærer med ulike farger, man kan faktisk velge mellom hele 16 millioner farger. Tipper Malla Marikken vil ha rosa lys i alle rom når hun skal ha bursdagsselskap.

Har man ikke appen tilgjengelig bruker man fjernkontrollen som man kan sette fast på veggen om man ønsker det.

Philps Hue er ikke komplisert, bare veldig innholdsrikt. Jeg gleder meg veldig til å få innstalert dette systemtet i alle rom og bli litt mer kjent med det.

Philips Hue har også en rekke fine lamper, blant annet denne her. Emma skal få ha den på rommet sitt, for den synes hun var kul!

Som der ser på bildet så er det fire ulike instillinger på denne lampen, en som heter relax, et leselys, concentrate og et kaldere lys som gir energi. Alle pærene er dimbare LED pærer.

Her ser dere den i to ulike instillinger, read og energize.

Jeg må si jeg er veldig fornøyd med å kunne stille inn lyset etter forskjellige tider på døgnet, ikke minst fargeforskjellene som er helt supre. Ulike situasjoner krever ulikt lys, derfor er Philips Hue helt klart midt i blinken.

På appen finner man blant annet et galleri hvor man kan velge stemning på belysningen, har tatt en screenshot av mobilen min så dere kan se.

Fargetone er lyset du ikke visste du manglet, før nå.

Gleder meg til å bytte ut alle lyspærer i Villa von Krogh.

Ønsker dere en lys og gledelig dag videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. For ikke å snakke om disco funksjonen! Her synes mannen i huset det er kjempegøy når lyset pulserer i takt med musikken! Og rødt lys i hele stua…. inkl. Oslo lampa mi…
    Selvom alt ikke er like lekkert, så er som du skriver uendelig mange muligheter!

    1. villavonkrogh

      Det har vi ikke testet ut enda, tenker jentene går bananas! Artig. 🙂