Gutterommet tar form!

Riktig GOD mandag folkens!

Håper dere har hatt en fin helg. Vi har kost oss på Son spa, for et deilig og avslappende døgn!

Jeg har også malt og innredet rommet til Alfred. Var litt impulsiv og valgte denne herlige fargen, angrer absolutt ikke! Jeg hadde egentlig sett meg ut Washed linen, men det ble altså Spiced Honey fra Nordsjø i stedet. Det er jo klart at min lille karamell må ha en karamellish farge. 🙂

Sengen, sengekanten, puter, dyrehode og bamser er fra Drømmebarn.no, en fantastisk butikk på Sæter på Nordstrand. Sjiraff er fra Sprell og himmelseng er fra Ellos. Og dere, jeg har brukt malingen til Jotun, ikke Nordsjø. Handlet det hos Fargerike, så man må nødvendigvis ikke til en Nordsjø forhandler for å få denne fargen.

Jeg er langt fra ferdig, har jo ikke handlet inn så mye til Alfred enda… Så han sin første natt på eget rom i natt, men mamsen hans savnet han fælt i femtiden i natt og hentet han inn i sengen sin. Jaja, er ikke bare bare å sende han inn på eget rom. 🙂

Dagen i dag skal brukes på å fikse ting som skal med på hytta til helgen. Et bord skal males, lamper skal handles inn osv osv. Alfred er heldigvis feberfri, så da får vi kommet oss ut en tur.

Ønkserdere alle en superduper dag!

Klem fra oss to.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *