Tittei!

Heisann folkens!

Alfred og jeg tiiter innom for å ønske dere en strålende dag! Lille karamell er fornøyd med rommet sitt som dere ser. Koselig med så mange hyggelige tilbakemeldinger!

Har Alfred på fanget her, så vi får blogges siden. Tror jeg må fortsette å danse med lillegutt, det er gøy nemlig!

Nyt dagen!

Klem fra oss

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Skjønning❤️

 2. Alfred Olai er en skikkelig sjarmør! Så søt <3

 3. Kjære deg! Ser du skriver at babyen din ikke blir bra igjen. Jeg håper ikke soverommet hans er nymalt, for babyer har ikke godt av å sove i malingslukt. (Gasser) Og så håper jeg du unngår stearinlys/duftlys som også kan irritere slimhinnene på de små. Disse kan forårsake astma! Vil også anbefale deg å bruke uparfymert vskemiddel på klær og sengetøy. Hilsen en som snakker av erfaring.

  1. villavonkrogh

   Takk for tips. Brukser kun vaskemiddel uten parfyme til alt og alle. Visste ikke det om stearinlys, så takk. Malingen jeg har brukt er Sense som er en miljøvennlig maling og anbefalt av Norges astam og allergiforbund. Så håper ikke den er farlig. Han er ganske mye bedre etter tre runder med astmamedisin faktsik, så det er godt. .-)

   1. Bestemor

    Så godt å høre at han er mye bedre. Jeg er voksen, har astma, og orker ikke å oppholde meg i et nymalt rom, selv med Sens maling. Ville nok latt det gå minst to uker før barnet flyttet inn. Friske voksne vil nok ikke reagere slik som et lite barn. Er nok mange som ikke tenker over det med stearinlys, særlig duftlys. Det er virkelig grusomt for en med overfølsomme luftveier. Men det er jo så in, sukk! Gode ønsker!

 4. Monica M. B.