Turbotorsdag!

God torsdag dere!

Skikkelig digg, en sånn dag man får gjort en hel del og det før klokken 11. Alfred sover, så mor har fått unna en del mail og litt jobb. Han fikk jo astamedisin for første gang i går, og han er allerede mye bedre. Takk og lov! Så nå krysser vi fingrene for at han blir frisk veldig snart.

Resten av dagen går med til å mosekose lille karamell, litt pakking, klesvask og dans med Malla Marikken. Som dagene flyr! Blir fantastisk å få en uke på fjellet nå. Ekstra kos er det at vi skal få besøk av mamma og pappa, så kommer to vennepar med barn på torsdag. Det blir knall! Elsker å ha besøk og varte opp gjestene. Er god på å sjenke og fore alle og enhver. 😉

Ha en fin dag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *