Det fineste stemningslyset

God mandag godtfolk!

Ny uke, nye muligheter! Vi har hatt en helt fantastisk vinterferie på fjellet, som vi koser oss på hytta!

Vi kan det å kose oss, også hjemme. Før ferien overrasket jeg Fredde og jentene med en liten familiedate. Fredagstacoen ble byttet ut med ost, brus og vin. Fredrik og jeg har fått byttet en del av lyspærene våres hjemme nå til Philips Hue, og det er altså så bra! Når vi skulle ha en koselig date så gikk jeg inn på appen og justerte lyset til Savanna sunset. Både i stua og i spisestua.

Det å kunne justere lyset etter behov og stemning er helt gull! Jeg er virkelig superfornøyd. Hvorfor har jeg ikke byttet ut dette tidligere? Det kan man lure på… Jeg har hengt igjen i de gamle hallogenpærene siden jeg synes at led har vært for kaldt, men siden Hue har så mange muligheter på farger er det jo ingen sak for en estetiker som meg.

I lampen i stua har vi Philips Hue colour, den kan justeres i det uendelige av farger. Malla liker rosa best, men mor foretrekker vel denne.

Her ser dere lampen i ulike instillinger valgt i appen.

Denne lampen hadde 18 små hallogenpærer tidligere, er nå erstattet med 5 Hue pærer. Under her er lyset justert litt kaldere enn lyset over i midten av de tre ulike instillingene.

Jeg elsker at jeg kan lage skikklig fint stemningslys med led pærer fra Philips Hue.

I dag skal Alfred få vaksine igjen, så vi har ikke lagt så mange planer. Egentlig litt deilig med en rolig start på uka.

Håper dere får en fin mandag alle sammen! Smil og vær glad.

Stor klem fra Anine

2 Comments

  1. Hva er navnet på den nydelige veggfargen?

    1. villavonkrogh

      Du det er Sober fra Jotun Lady. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *