Familieforøkelse, fem blir til seks.

God aften folkens.

Håper dere har hatt en knallfin uke så langt! Jeg må innrømme at jeg savner de bedaglige dagene fra vinterferien allerede. Denne hverdagen er ganske så travel for både store og små.

Tidligere hadde vi en au pair, Maudee. Dere husker kanskje henne? Verdens herligste og fineste menneske. Vi savner Maudee hver dag, spesielt Malla og jeg. Hun bor i Marbella nå og fått seg jobb der.

Maudee kjenner oss ganske godt og skjønte vel at vi kunne ha godt av å få en ny au pair igjen, så nå flytter snart kusinen hennes inn til oss. Om tre uker i dag faktisk. Skrekkblandet fryd! Vi var så fornøyde og glad i Maudee, jeg gråt vel en uke i strekk når hun flyttet til Spania. Vi har savnet det å ha en au pair, men jeg har villet vente en stund. Men nå er tiden inne for å få et nytt familiemedlem, heldigvis slipper jeg å gå gravid for å få det. 🙂 Takk og lov! Vi gleder oss stort til å hente Jovie på Gardermoen om tre uker. Håper hun vil trives her i Villa von Krogh og etterhvert føle seg som hjemme.

En munn til å mette rundt bordet, det blir fint det.

Da skal jeg straks til Vollen og hente Emmagull på dans.

Ønsker dere knakanes fin kveld videre.

Klem Anine

1 Comment

  1. Klarer liksom ikke helt å sette meg inn i tankegangen rundt dette med aupair. Kan du forklare hvordan dere tenker rundt dette? Skjønner jo at det hjelper på tidsklemma, men en fremmed person som skal bo med dere? Hva tenker man signaler man gir til barna osv?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *