Leie i Marbella? Her har du leiligheten!

God kveld folkens.

Snø! Hallo, er vi ikke ferdige med den nå si? Værtfall her hjemme. Denne vinteren har vært lang synes jeg. Gleder meg veldig til noen uker i leiligheten vår i Marbella til sommeren. Skulle gjerne hatt sommer i morgen jeg. 🙂

Vi har jo denne leiligheten til utleie, og vet det er noe ledig om det skulle være av interesse. Den ligger rett ovenfor Puerto Banus. To soverom, to bad, stue/spisestue, kjøkken, gang, vaskerom og en stor terrasse. Samt en garasjeplass med heis opp til leiligheten.

Vi elsker å være i Marbella! Sol, altfor mye god mat, bra shopping og alt i nærheten av Casa von Krogh som ligger i et fint leilighetskompleks som heter Cumbres del Rodeo. For oss interiørfrelste så ligger Zara Home bare et lite steinkast unna.

Vi har selvsagt tilrettelagt for at det skal være enkelt å reise med barn hit, vi har både reiseseng, trille og ikke minst norske kanaler så de får sin daglige dose med Fantorangen og co.

Vi har laget en liste til de som leier med tips til både strender, shopping, uteliv og restauranter. Og ønsker man en kveld hjemme på terrassen har vi selvfølgelig en grill eller så vet vi hvor man får kjøpt reker. Det er ganske så digg på en varm sommerkveld. Et stort vinutsalg finner man rett nedenfor leilighetskomplekset, de har mye god vin som man ikke finner på supermarkedet.

Bassenget ligger rett utenfor leiligheten vår. Til nærmeste strand som er Mistral beach tar det ca 10 min å gå.

Så kunne dere tenke dere å feriere i Marbella i sommer så er det bare å ta kontakt med Fredde på vk@proaktiv.no. Han har oversikt over hvilke uker som er ledige.

Ah, fler som gleder seg til sommer og sol?

Ha en superduper kveld dere!

Klem Anine

1 Comment

  1. Anbefales! Vi var i leiligheten i Mai 2018, og fikk 10 herlige dager med supert vær.Leiligheten er helt topp. stor og romslig med alt du trenger.Vi var masse på stranden, og koste oss på den flotte verandaen om kveldene.Vi var på stranden nesten hver dag.det var deilig tempratur, vi badet masse og hadde faktisk stranden omtrent for oss selv 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *