Typisk uflaks

God kveld dere!

Her sitter jeg, kråka som har satt seg som mål å gå minst 11000 skritt daglig og komme seg i grei form til sommeren. Trener, spiser sunt, triller lange turer. Dritflink og så fornøyd med meg selv! Det må være lov si.

Så et lite løft av lille karamell og der satt’n seg i ryggen. En vondt utenom det vanlige som har satt meg helt ut. Er det ikke typisk? Når man er i siget så skal selvfølgelig noe slikt skje. Pokker rullanmei. Er SÅ irritert. Og med vondten forsvant den disiplinen som jeg har vært så glad over at jeg har hatt, så da har jeg hivd innpå med Gjendekjeks og bolle. Jaja, jeg får ta meg sammen igjen i morgen… 🙂

I dag skulle jeg gå en tur på 1,2 mil, men det ble kun 4 km i snø. Ga opp, orket rett og slett ikke trille mer. Og nå som det var så fint ute… Helt til snøen lavet ned igjen. Kjære kong vinter, du må gjerne forsvinne asap fra Konglungen. Vi hadde det så hyggelig når du tok deg ei litta pause.

Satser på at et lite besøk hos kiropraktoren i morgen gjør susen.

Ellers har vi travle, men ganske så fine dager. Vi skal på hytta igjen på fredag, det blir knall! Så skal vi gjøre klart til Jovie kommer om to ukers tid. Vi skal lage et nytt rom nede til både henne og Emma. Hyggelig å gjøre i stand til hun skal komme, må si jeg er veldig spent på å møte henne. 🙂

Fine tider i møte, det er jeg sikker på.

Ha en finfin kveld videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Lenge siden sist… Alt bra hps dere?

    1. villavonkrogh

      Ja da, bare litt mye å gjøre om dagen. Takk for omtanken. 🙂