KOSESEGIHJELDAG!

God lørdag folkens!

For en deilig lørdag! Fredde har tatt med seg barna og Abbey på hytta, så her hjemme er det kun Copper og jeg. Jeg nyter stillheten og ikke minst det å få sove et par netter. 11 timers søvn i natt, det er jo magisk!

I dag skal Copper og jeg på en lang tur, så skal jeg på fest til våre gode venner Calle og Louise, så skal jeg kjøre hjem i fornuftig tid for å legges på lading igjen. Det blir hæla i taket uten alkohol, det er ingen problem for den kråka her. Kroppen har ikke mulighet til å bli mer sliten, så da blir slik.

Ellers så går det i 100 her. Alfred begynte jo å krabbe forrige uke, denne uken har han begynt å krabbe opp trapper og reise seg opp. Det forundrer meg ikke om han går før han fyller 1 år, slekter på far sin han der. Han er SÅ himla god! Jeg blir helt tullerusk av lille karamell…

Å nå savner jeg Alfred! Huff.

Jeg får komme meg ut med Copper von Krogh. Trimme skinka si! 😉

Og dere, sjekk ut Instagram stories! Fredde i sitt ess. Søk opp Villavonkrogh hvis dere ikke følger meg allerede.

Håper dere får en nydelig lørdag dere også!

Vi blogges siden.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *