Lykkelig mamma!

God mandag dere

Her sitter jeg og slurper i meg både smoothie og kaffe. Samme hver morgen det. I dag var jeg ekstra fornøyd, for den vekten oppe viste at jeg har mistet 1,2 kg siden forrige mandag. Det går veldig i rykk og napp, men dette kostholdet jeg har nå er helt gull! Blodsukkeret er stabilt og den ulvehungeren uteblir. Deilig altså. Snart er jeg tilbake der jeg var da ble smelt på tjukka, hurra! Hvis noen av dere lurer på hva jeg spiser er det bare å gi et lite pip, kan godt lage et blogginnlegg om det hvis det er av interesse.

Fler som har hatt en helt fantastisk helg? Jeg har vært alene med barna i helgen, og de har vært supre alle tre. Mamma trengte det etter en uke med omgangsyken på den eldste og den minste ungen. Det hjelper å få barna ut av huset, det er sikkert og visst. Vi har gått turer, lekt på lekeplassen, spist årets første is ute i Vollen, hatt besøk av venner og familie. Ja, i grunn så har vi gjort masse!

Mormor, Alfred og Malla på tur på Konglungen. Malla plukket blomster til Ola som hun går i barnehagen med og Anne som er nabodama vår. Hun er søt hun der!

Endelig er det is sesong igjen!

NammIS!

Noen fine dager altså! Denne uka blir nok ganske så fin den også. Fredde skal ha visninger hver dag, så jeg må innrømme det er veldig behagelig å ha Jovie her nå. Den kabalen går jo opp hele tiden, det er helt magisk.

Nå er Alfred klar for å trilles i søvn, så vi skal ut på tur som vanlig.

Ønsker dere alle en superfin start på uka.

Klem Anine

12 Comments

 1. Pip, pip

 2. Søte Malla Vil gjerne vite hva du spiser. Har noen svangerskapskilo som må av her også ..

 3. Gratulerer med vektnedgangen. Vil gjerne høre hva du spiser. Her sitter kiloene som støpt 🙁

 4. Hei
  Har du lyst til å dele tipsene dine for å gå ned i vekt :))

 5. Hei. Jeg vil gjerne vite hva du spiser

 6. Vil gjerne ha tips om kosthold 🙂

 7. Vil gjerne vite hva du spiser

 8. Innlegg om kosthold please 🙂

 9. Herlige deg vil gjerne vite hva du spiser ila ukene.. ja takk ‍♀️

  Hilsen Siw

 10. Pip! Vil gjerne høre hva du spiser!:-)

 11. Pip pip

 12. Så fint å høre! Jaa, lag gjerne et innlegg om maten og programmet du følger

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *