Sjarmerende kone får det som hun vil

Hei dere!

Torsdag allerede, uka bare flyr! Tro det eller ei, jeg har overtalt Fredde til å dra på hytta neste uke. Ikke lørdag som han ville. Den satt laaaangt inne for han godeste von Krogh, men når man bruker sjarmen sin så funker det stort sett alltid. For her hjemme er det både det ene og det andre som må gjøres. Det er jo slik det er etter vinteren. Og mor klør i fingrene for å shine opp litt! Blir jo lykkelig av slikt.

Jeg ELSKER å rydde og lage system, men noen er flinke til å fylle opp igjen med rot. (ja, jeg er kanskje med på det bittelitt selv da) Som på rommet til Malla for ekspempel, masse ræl som skal hives. Det ser ikke så koselig ut der som det gjorde da jeg tok disse bildene. Aller helst skulle jeg gjerne ha svingt meg med malekosten her, men jeg har et gutterom som må males ferdig først. Ting tar tid om dagen selv for turboAnine.

Hvis dere skulle malt, hvilken farge ville dere valgt da? Jeg heller litt mot Washed linen som dere ser under her. Det er en superfin farge som passer til alle fargene ellers på rommet hennes.

Det er sikkert fler av dere som lurer på hvor de hvite hylla er fra, den er fra IKEA. Man setter sammen selv hvilke moduler man ønsker, helt super. Og dere! Hvis dere ser etter fine ting til barnerom så anbefaler jeg dere å titte i nettbutikken til Drømmebarn.no Ikke sponset! De har bare såååå mye fint, er superkoselige og jeg liker jo å støtte de “små” butikkene rundt omkring. Dagens tips der altså!

Nei, skal jeg hive meg selv i dusjen a? Jeg stinker selvbruning, uff. Ser bra ut, lukter helt forferdelig. 🙂 Jepp, jeg får dusje!

Ha en strålende tordag! Og husk at et smil er det fineste du kan ta på deg. 🙂

Klem og stort smil fra Anine

3 Comments

 1. Kathrine

  Washed linen er fin, men jeg ville malt den fargen ungen ville hatt selv, innen visse rammer selvsagt. Du kan jo plukke ut noen aktuelle og la henne bestemme selv?

 2. Elin Gunnesmæl

  Hei
  Syns senga var helt utrolig superfin!!! Hvordan får du “drivved looken”?
  Er på utkikk etter å la bord og hyller av lignende, men klarer ikke å finne ferdig slitt..
  Takknemlig for svar:)

  1. villavonkrogh

   Å, jeg vet ikke faktisk. Den var slik da jeg fikk den. Kanskje en ide å høre i malebutikken? De kan helt sikkert hjelpe deg. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *