Tjoheisann!

God kveld dere!

For en HERLIG torsdag! Og det til tross for verdens trøtteste morratryne på denne dama i morges. Prøver å avenne Alfred med melk om natta midt i værste pollensesongen. Altså, noen ganger lurer jeg på hvor tett i pappen det går an å bli. Jaja, pytt pytt. Er i gang så det får bare stå til. Noen tips mot avenning av flaske?

Denne bleieungen er 9 måneder i dag. De 9 utenfor magen har vært betraktelig mye bedre enn de 9 inni, han er en fin liten fyr han her.

Eller så flyr dagene litt for fort unna. Travle tider, så disse turene mine ute i skog og mark med hundene og Alfred er gull. Er så deilig å komme seg ut! Ellers så jobber Fredde og jeg med noe spennende om dagen, hva får jeg ikke lov å si riktig enda. Men det kommer vel etterhvert. 🙂 Ja, det gjør jo fort det kjenner jeg meg selv rett.

Copper og mamsen har gått tur i skogen i langs kyststien i kveld, ganske så fin plass vi bor på.

Da har jeg faktisk fått de to minste i seng, så jeg får utnytte anledningen til å være med Emmagull noen timer alene før Fredde kommer hjem.

Håper dere har hatt en strålende uke så langt! Nyt resten av kvelden.

Klem Anine

1 Comment

  1. Hei, jeg prøvde å avvenne etter råd fra andre ca ved 9 mnd men det gikk faktisk ikke. Måtte ha 2 flasker mellom kl 18 og 06 frem til ca 10 mnd og så ei flaske frem til 1.5 år. SÅ var guttungen klar og jeg vanna ut melka med vann ila 3 dgr og han gav seg. Helsesøster sa hvis bebi våkner stadig til samme tid så er det antagelig mer vane enn behov og dette stemte. Lykkectil!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *