Kom mai du skjønne milde.

Heisann folkens!

For noen fine dager det er om dagen. Ikke bare skinner solen, men hele von Krogh familien ganske så harmoniske også.  Alle er fornøyde, og det er jo ikke alltid… 🙂 Så det er bare å nyte de så lenge de varer.

Mai er rett rundt hjørnet, og den byr jo på ulike happenings. Bryllupsdag på fredag, Mallas bursdag, 17. mai, barnedåp for nevøen vår. Malla Marikken fyller 5 år om noen dager, så jeg har et aldri så lite kalas som må forberedes. Tror jaggu meg jeg skal lage denne smörgårstårtan igjen. Veldig enkel å lage og den smaker supergodt! Har dere testet den? Perfekt å servere på 17. mai. Oppskrift finner dere HER.

Bursdag er gøy! Blir koselig å bake litt igjen også, er en evighet siden sist. Blir nok en sjokoladekake, for det er favoritten til Malla. Denne kaken her ble ganske så søt til en amatør å være. Det er ikke alle bakeprosjekter som blir like søte, det skal jeg innrømme. har vel hendt jeg har glemt både den ene og den andre ingrediensen i røra. Altså, det går jo litt fort i svingene til tider.

Fort i svingene ja! I dag er en slik dag. Men jeg liker det, er så digg med effektive dager! I går var alt annet enn det, så i dag må jeg ta igjen gårsdagens ugjorte ting og jobb.

Håper dere har fine dager dere også!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *