Utebelysningstips

God søndag dere!

Har dere hatt en fin helg så langt? Vi har holdt på med diverse ting ute, blant annet satt opp Philips Hue Outdoor LED lightstrips i utestua. Det var litt lite belysning der, så nå ble det bra! Disse kan man justere både lysstyrke og farger på. Rosa var kulest uten tvil mente Malla og Emma, men mor likte best denne varme tonen. Til fest kan vi jo være litt “crazy” med farger. De er enkle å montere, vi har bare lagt de oppe på kanten av steinene. De gjør seg veldig i blomsterbed også! En enkel og kul måte å lyse opp hagen på. Lys gir fin stemning ute nå som vi flytter utendørs og gjør at vi kan kose oss utover sommerkveldene.

Ledlysene kommer i 5 m og i 2 m, og de er enkle å montere, man må bare ha tilgang til en stikkkontakt. Vi skal også sette opp noen lys på trærne og på utsiden av hagestua, disse tre spottene. Men vi har ikke rukket å få de opp enda. Disse kan også stilles inn i hvilken farge som helst via appen til Philips Hue. Stilig! Jeg skal vise dere bilder når vi har fått montert de. Tenker de blir fine vinterstid også, koselig med belysning i vintermørket også.

Vi har blitt helt hekta på smartbelysningen fra Hue, den er helt genial!

Jeg tenker vi skal bytte ut lyspærer i alle utelampene også slik at all belysning ute er Philips Hue. Veldig kjekt å kunne styre all belysning fra appen.

Da får vi nesten komme oss ut og spyle over gårdsplassen igjen. Vekk med pollenstøvet si! Den allergien er kjip.

Ønsker dere alle en super søndag!

Klem Anine

2 Comments

  1. G. Kalsnes

    Slutt å plage meg. Dere er noen tullinger.

    1. villavonkrogh

      Okey. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *