JIPPI!

Goood kveld dere!

Skal si det er en frøken som gleder seg noe veldig til bursdagen sin i morgen. I dag har vi lagd muffins til å ha med i barnehagen i morgen, alltid like stas å være med å lage nammenam med mamma.

Fredde og jeg har vært å kjøpt bursdagsgaver også. Altså, det burde jeg ha visst etter 13 år at det er en slik ting man gjør alene. Makan til meninger om hva man skal kjøpe a gitt! 🙂 Endte opp med noe helt annet enn hva jeg hadde planlagt. Jaja, hun blir vel glad lell. Hun blir jo alltid det. 


Det blir mer baking til helgen. Da skal vi bake sjokoladekake, pavlova og brownies. Emma er helt rå på brownies, så det blir hennes oppgave. Jeg skal prøve meg på å lage en sau ut av sjokoladekaken, ønsk meg lykke til! 😉 Det kan jeg nok trenge…

Gleder meg til å feire verdens beste Malla Marikken i morgen. Fyrverki av en unge!

Ha en finfin kveld videre dere. Vi sees!

Klem Anine

1 Comment

  1. Lykke til! Det går nok bra, masse inspo på pinterest på overkommelige sauekaker!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *