Sommersalat, perfekt til grillmat!

God tirsdag dere!

17. mai nærmer seg med stormskritt! Vi skal bare få unna en barnebursdag først. Nå som grillsesongen er i gang er det alltid greit med litt inspirasjon på salater og tilbehør. Jeg liker veldig godt å bruke jordbær eller mango i salatene. Denne er inspirert fra en salat jeg fant hos vår alle kjære Trines matblogg for en god stund siden.

Ingredienser:

  • Babyspinat
  • Babyleaf salat
  • Jordbær
  • Agurk
  • Tomater
  • Valnøtter
  • Mozarella eller feta

Denne gangen brukte jeg valnøttene helt naturell, men de er gode å steke litt i panna med litt honning eller kokosblomstsukker også. Salaten serveres med balsamico, en god olje og en klype salt om ønskelig.

Da får mor komme seg på trening! Og etterpå skal Alfred på date med Josefine (snart 1 år) i en barnehage på Disen. 🙂 Blir en fin dag!

Ha en strålende dag dere også!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *