Hvit måned og podcast!

Happy onsdag dere!

Mai altså! Min “hvite” måned. Jeg synes det har vært helt nydelig å ikke drikke så mye som en dråpe alkohol siden påske. Føler meg ganske pigg og formen begynner å bli ganske så bra.

Jeg har egentlig aldri hatt behov for de koseglassene med vin slik de fleste av venninne mine elsker, så det har ikke vært så vanskelig å avstå. Hvit måned på meg, hvitvinsmåned på de andre. 🙂

Men når sant skal sies er jeg en racer på å få i meg nok når jeg først er på fest. Til noens store frustrasjon… Dette bildet fra dagen derpå er vel et bevis på det. Altså, har dere sett noe værre? Jeg dør litt av det bildet her. Og det er ikke det eneste bildet Monica har tatt av undertegnende opp gjennom. Det hender det går litt hardt for seg. Men gøy er det! Neste fest er like rundt hjørnet, det er vår kjære Ingrid som skal drikkes ut. Lurer fælt på når det er nå snuppa….?! Mulig du kommer til å se slik ut dagen derpå du også Ingrid. Eller… Det skal jo godt gjøres. Jaja, man må jo bjuda på de litt mindre fine bildene av seg selv også…

Guri land… Der var jeg sliten gitt! Er jo ikke rart jeg elsker hvite måneder.

Ellers så vurderer jeg og et par venninner å starte en podcast. En pod som vil omhandle det meste, ufiltert og kanskje en smule morsom. Vi får se… 🙂 Er bittelitt skummelt, men tror vi kunne laget noen innholdsrike episoder som dere ville hatt glede av. Vi skal vel skravle litt om det på løpeturen vår i dag tenker jeg. Før vi blir tungpustet vel og merke, for det blir vi!

Håper dere får en fin onsdag videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *