Smooth morning!

God morgen dere!

En rolig start på torsdagen i Villa von Krogh. Emma skal til reguleringstannlegen om et par timer, så i dag har vi god tid på kjøkkenet.

Siden noen av dere har spurt om oppskriften til min faste frokostsmoothie tenkte jeg at jeg skulle den med dere i dag. Veldig grei frokost for oss som ikke har noe særlig matlyst på morrakvisten.

Tilbake til podcast! Så artig at det var så mange som skrev til meg i går. Det kom både tips og jubel, og det setter jeg pris på. Vi har en ganske klar formening om innhold, så jeg tror vi bare må hoppe i det å prøve. Det blir evt en salig blanding av seriøse temaer, morsomme historier og livet generelt. Selvfølgelig en snært av baluba fra enten den ene eller den andre. Det er jo alltid noe som skjer, på godt eller vondt.

Jaja, oppskriften ja! 🙂 Jeg måler opp, alltid!

  • 90 gram frosne jordbær.
  • 40 gram appelsinjuice.
  • 80 gram ekstra lettmelk.
  • 60 gram gresk yoghurt vanilje.
  • 70 gram banan
  • 14 gram proteinpulver vanilje.

Tips! Kjøp First price sine jordbær, de er mindre enn de andre og bedre på smak. Og husk at moden banan smaker best i smoothien.

Ønsker dere alle en superduper torsdag!

Klem Anine

1 Comment

  1. Tusind tak 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *