Frøsen mor med noko godt attåt

Heisann dere!

Håper alt står bra til! Vi har kommet oss hjem etter avslutning i barnehagen. Det ble en kort affære i kaldt vær. Frøsen og kjempetrøtt, ingen god kombo for mor. Så nå hiver jeg innpå en kaffekopp og prøver å få varmen i meg igjen. Lagde med noen sandwicher til piknikken, sabla godt med rød pesto! Det burde dere prøve.

Ellers så flyr ukene avsted. Han lille karamellen har såvidt begynt å gå, 10 måneder nå. Og disse to andre frøknene har begynt nedtelling til ferien. Det skal bli himmelsk med noen uker i sol og varme igjen. Tenker det er fler som gleder seg til ferie snart?Gleder meg til å bade og kose meg med barna, spise god mat og ha late dager. Ikke minst til at Fredde skal få slappet av litt, han står på han der. Både beundrings og bekymringsverdig…

Prøver å få familien i bedre form om dagen, så har fått med meg både Emma og Fredde ut på løpetur med Malla syklende ved siden av. Ganske så hyggelig. Det er jo en drøm å ha funnet den berømte løpegleden. Den trodde jeg aldri jeg skulle finne, men joda! Fant den oppi gata her. Så til av dere som vurderer å starte, bare gjør det! Formen kommer seg fortere enn hva man kanskje ser for seg, og det er jo knallgøy! Jeg løper to økter med intervaller i uka, en av de i bakke og to lengre turer. Leste i et løpeblad jeg kjøpte meg her forleden at man burde ha fire økter for å få god progresjon raskt, så da gjør jeg det. Utålmodig sjel. 🙂

Superdigg sandwich!

 • Et godt brød
 • Rød pesto
 • Philadelphia ost
 • Basilikum
 • Spekesinke
 • Mozarella
 • Tomat
 • Salat

Godt i gang med kaffekopp nummer to, er nødt til våkne opp litt. Må ut på noen ærender snart.

Ha en fin aften videre dere!

Stoor klem fra meg

1 Comment

 1. Sivsverdeb

  Så bra at du har funnet løpegleden Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *