La Reserva Club

Buenos dias!

Håper dere har fine dager folkens! Vi koser oss glugg her i Spania. I går dro vi til et ganske nytt sted i Sotogrande, superfresht! La Reserva Club anbefales! Barnevennlig, fantastisk basseng og god mat. Vår gode venn “Ivan Gabriel” som hadde booket senger ved kids area hvor det var barnebasseng, helt knall selv for Alfred. Blir nok en tur dit igjen i løpet av ferien tenker jeg.

La Reserva Club ligger en halvtimes kjøretur fra oss i Puerto Banus. Litt inn i landet, ikke nede ved sjøen.

Hele området er laget med sand, også i hele bassenget.

Lille karamell koste seg veldig.

.

.

.

Kan også anbefale å ta turen til Sotogrande. Det er veldig hyggelig der! Kunne godt tenke meg å flytte nedover dit jeg.

I dag skal vi bare kose oss her hjemme, være litt bassenget. Fredde skal vel golfe litt og jeg skal kose meg med barna.

Ha en finfin dag dere også!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *