Sommerkos!

God kveld fra Costa del Sol!

Her i Casa von Krogh har vi besøk i aften. Fredde griller mens mor nyter et glass rosé og tar seg en liten timeout med bloggen.

Det blir det mange kvelder på terrassen etter ungene er i seng. Vi har faktisk installert Philips Hue smartbelyning her i leiligheten også. Så vi har tatt med oss en brigde som man må ha for å sette opp systemet, samt noen lyspærer og en LED lightstrips som gir fint lys ute på kvelden. Her har vi lagt lightstrips bak sofaen slik at den lyser opp veggen bak. Den er superfin å bruke i blomsterbed også! Og som jeg har skrevet tidligere kan man justere både lysstyrken og farge. Hele 16 millioner faktisk. Så det passer både til stilen vi har her i Spania likeså godt som hjemme. Allsidig med de mange fargemulighetene. Philips Hue outdoor har et bredt spekter av lamper og muligheter, det gjør det lille ekstra for koselige sommerkvelder utendørs synes jeg.

En liten gladnyhet til dere! Dere får nå gode tilbud via meg på cdon.com, noe som ekslusivt for bare dere via meg. Så er det av interesse sjekk ut tilbudene på Philips Hue sine outdoor produkter. Der finner dere denne LED lightstrip i ulike lengder og en rekke fine utelamper! 

I appen kan man justere farge, synes det røde ble det fineste her. Passer fint til denne stilen vi har her. Vi har også som jeg har skrevet om tidligere tilgang til justere lysene hjemme i huset vårt også via appen nå som vi er på ferie, det er en funksjon som heter Home & Away. Den er super til å skru av og på lys i alle rom, smart i disse ferietider hvor det er en del innbrudd. Smartbelysning fungerer til så mangt!

For å komme i gang med smartbelysningen må man kjøpe Philips Hue Bridge, laste ned appen og begynne å bytte lyspærer i de lampene man ønsker både inne og ute. Genialt system som er enkelt å sette seg inn i.

Da får jeg nesten komme meg ut til gjestene og kose meg videre.

Ha en strålende fin kveld dere også!

Klem Anine

1 Comment

  1. Takk for kjempefin blogg 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *