Høstkos på hytta.

God aften godtfolk!

Håper dere har hatt en fin start på uka!

Nå har jeg fått lagt Alfred og plassert barna foran tv’n litt. Deilig med noen minutter egentid!

Pørver å planlegge høsten litt, er en del som skjer fremover så vi må sette av litt tid til å være på hytta også. Vi har noen ting som gjenstår enda, så vi må legge inn litt egeninnsats for å ferdigstille den. Det er vel ikke et ukjent fenomen at man ryker på en liten budsjettsmell vel? Så da er det bare å brette opp ermene. Godt jeg har en handy mann! 🙂

Første pri er å få begge badene ferdige, så skal peisen settes opp, vinskap inn, badstue og så litt smått og godt attåt. 

Er superfornøyd med sengene våres! De er levert av Quality Lodge Cabin, samme leverandør som kjøkkenet, garderobene og baderomsinnredningene. Sendte de tekstil som jeg kjøpte hos Fargerike i Asker, så lagde de sengegavl også.

Mellom soverommet og badet kommer en glassvegg med dør, på badet blir det en dusj med samme fliser som det andre badet. Samt like armaturer fra Tapwell, bare i krom. På det andre badet har vi sort krom, superlekkert!

Det er så gøy med denne hytta altså! Koser oss glugg.

Da kom Fredde hjem fra visning, nå er hverdagen he rigjen. Ganske så greit i grunn…

Ha en fin kveld videre dere, så blogges vi siden!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *