Oppstartsproblemer

Tjoheisann dere!

Da var jammen meg kjøret i gang igjen. Han lille karamellen går det strålende med i barnehagen, ingen oppstartsproblemer på han. Men moren hans derimot, hun sliter litt! 🙂 Denne uken har så langt bydd på blandet drops. Det vil si at mandagen var tipp topp. Tirsdag våknet jeg med en stiv nakke. Er jo ikke helt grønn, så booket meg time hos kiropraktor samme dag. Oppstart med Alfred, litt jobb, så kiropraktor. Satt der og blomstret en stund før jeg fant ut at jeg var en dag for tidlig ute. Ikke første gang… Onsdag, punkterte bilen min og måtte låne rallybilen til Fredde som jeg ikke er så veldig fan av. Det i seg selv er jo ganske frustrerende, den er helt grell. Helt sant! Så kom dagen i dag, forsov oss, kom for sent i barnehagen, knuste tlf min på vei til bilen med to kids hengene bak. Yes, det var uka så langt! Blir spennende å se hva morgendagen byr på.

Skulle ønske jeg var litta frøken på farfars fang igjen… Er helt kake og vil i grunn bare ha omsorg. 🙂

Tror Fredde luktet omsorgslunta, for nå løp han ut døra med Abbey. Typisk menn si! 😉

Ikke bare bare å være tilbake til hverdagen si!

Satser på at neste uke går bittelitt bedre.

Ha en fin kveld dere!

Klem fra vimsa

1 Comment

  1. Klem til deg ❤

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *