Min lille modell!


God torsdag dere!

Da kan jeg endelig få vise dere bildene av Alfred, hurra! Som dere kanskje har fått med dere er han modell for Woolland sin nye høstkolleksjon som ble lansert i dag. Litt stolt mamma i dag! Se på den fine gjengen her. Fler bilder kjem siden! Nå må mor jobbe litt.

Ha en fin dag!

Klem Anine

6 Comments

 1. Inger Hammer Storstad

  Virkelig en liten sjarmør

 2. Herlighet for noen nydelige bilder<3<3

 3. Hei:) sjarmerende liten modell;) hvordan er dette settet i størrelse? Lurer på hvordan str jeg bør bestille til en som bruker 86. Leste på nettsiden deres at ulla deres er tykkere enn vanlig ull. Synes du dette blir for varmt til innebruk om vinteren?
  Hilsen Lene:)

  1. villavonkrogh

   Hei Lene. Kanskje lurt å bestille en større str? Med tanke på at de vokser så fort. Det er vanlig i str synes jeg. Alfred har 92. Vi bruker det inne om vinteren, helt supert! Alle i familien er kjempeglad i Woolland. Anbefales.

 4. Skjønneste Alfred 🙂 <3

 5. Monica M. B.

  Så god de er(smiley med hjerteøyne). <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *