Fredde, din råtass!

Hei dere!

Håper dere har hatt en fin uke! Vi har kommet oss på hytta, en liten snarvisitt. Vi må reise hjem i kveld eller grytidlig i morgen siden Fredde har visning. Han forjener litt skryt denne mannen min! Han har hatt sin beste omsetningsmåned noensinne og han ble også den beste megleren i hele Proaktiv kjeden i august. Applaus til deg kjære! 🙂

Her på hytta er alle sysselsatt, Emma baker boller, Alfred ser på Karsten og Petra, Malla leker ute, Fredde pakker opp hetta til peisen og mor blogger. Ganske spent på hvordan denne peisen blir altså. Forhåpentligvis så får vi satt inn glass mellom gangen og spisestua snart også. Der kommer et lite vinskap.

Peisen skal settes opp midt i rommet, der hvor dere ser tilluftsrøret kommer opp av gulvet.

Neste helg skal både elektriker, rørlegger, snekker og Fredde jobbe på hytta, så da blir en del småting fikset. Digg ass! Spesielt siden mor skal rocke bordet på Bølgen & Moi med en gjeng gale damer. Perfekt fordeling si!

Får stadig spørsmål om dette bordet og stolene. Bordet har Fredde mekka med en kompis, Johan. Det skal komme noen sortmalte stokker under etterhvert. Stolene er fra Englesson. På veggen hvor kransene henger er jeg litt usikker på hva vi skal ha. Jeg foreslo en sort bokhylle, men han jeg er gift med er ikke helt overbevist. Hva ville dere hatt der?

Da får jeg nesten hjelpe Emma med disse bollene jeg! 🙂

Vi blogges dere. Nyt helgen.

Klem Anine

4 Comments

 1. Anne-Mette

  Nydelig hytte. Dyktige dere.
  Ville hatt ett knall fint langt speil

 2. Sylvia Kupkow

  Hei, hva med et koselig familie-foto innrammet m passepartout og sort ramme der hvor kransene henger?
  Sylvia Elisabeth ❤️

 3. Så flott hytte. Jeg ville valgt et iøyenfallende maleri på den veggen. Hadde forsøkt å finne noe litt annerledes enn det de fleste bruker å ha. Alltid gøy med et litt overraskende element. Blir spennende å se hva dere velger å bruke veggen til.

 4. Flink mann du har da gitt 😉 Supermegler, 3 barns far og handyman ! Det blir lekkert med peisen der på midten og der som kransene henger ville jeg hatt et stort, rundt speil 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *