DIY EUCALYPTUS KRANS

Heisann!

Håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har kost meg med barna, deilig! Men skal innrømme det at det blir greit å få hjem Fredde i kveld. 🙂

Lovte dere å legge ut fremgangsmåte på denne eucalyptus kransen jeg lagde i helgen. Fikk tak i halm kranser på Plantasjen, fjorårets rest fra julen. Denne er 30 cm i dia. Det du trenger er en krans, ståltråd og eucalyptus. Til denne kransen gikk det seks bunter med grønt. Kjøpte de på Mester Grønn.

Jeg begynte med å klippe opp ca like lengder til kransen. Deler lengdene i tre ulike lengder. Lengst ytterst, litt kortere på midten av kransen og kortest innerst. Fest ståltråd, surr den rundt kransen to ganger med litt mellomrom. Dette for å få litt mer kontroll på ståltråden du setter inn grener i. Da er den ikke så løs. Begynn med å feste grene i ytterkant, så innerst, så på midten til slutt. Stram til når du har fått et jevnt lag med blader. Så gjentar du samme helt til du er rundt.

Har tenkt til å lage noen fler som jeg skal ha på hytta. Kanskje jeg finner noe fint i fjellet jeg kan bruke! Synes den gjorde seg fint i hallen.

Koselig å lage ting selv, er altfor lenge siden sist. Blir glad av det!

Har lagd en helt annen type krans tidligere også, den kan dere se HER. Superfin om jeg får si det selv. 😉

Da skal jeg varme opp litt kanatrellsuppe og slå meg ned foran tv’n et par timer. DIGG!

Ha en finfin kveld videre!

Klem Anine

3 Comments

  1. Heidi kjelstrup

    Dette var jo griselekkert….men vet du hvor lenge bladene holder seg grønne?

  2. Hei! Kjempefin krans Er veggfargen i hallen deres malt i Almond Beige eller en tilsvarende farge? Synes fargen du har valgt ser nydelig ut og kunne tenke meg å prøve den samme…

    1. villavonkrogh

      Hei. Nei, dette er Cashmere. En lun og fin gultone. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *