Store Ringheim, en perle på Voss.

Riktig GOD søndag dere!

Endelig en fin solskinnsdag her på Konglungen. Alfred og jeg har rukket en liten trilletur, så nå som han sover benytter jeg sjansen til å titte innom her. Den siste uken har vært travel! Jeg startet uken med en jobbtur til Voss. Der var jeg så heldig å få overnatte på Store Ringheim.

For en koselig plass og hyggelig vertskap. Jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake! Kan anbefale restauranten deres på det varmeste! Den beste pastaen med sopp jeg noensinne har spist.

Kundene jeg har på Voss totalrenoverer et hus, så jeg hjelper de med valg på alt fra gulv, vinduer, farger, baderomsløsninger, kjøkken, interiør, farger osv. Hele sulamitten i grunn. Utrolig gøy! Huset blir helt rått, det er sikkert og visst.

Jeg har ikke vært på Voss siden jeg var litta jente, for et vakkert sted!

.

Hvor hyggelig er det ikke med et slikt tun? Stire Ringheim er medlem av “De Historiske”. Vel verdt et besøk om dere er på Voss.

I dag kommer mamma og pappa på søndagsmiddag som vanlig. Og fru von Krogh skal servere en deilig kantarellsuppe. Noe av det koseligste jeg vet, å lage mat til familien.

Så kommer vel Fredde hjem etterhvert etter fem dager i Marbella. Blir godt å få han hjem, vi har jo såvidt møttes i døra de to siste ukene vi.

Da får jeg ta fatt på kransen min igjen jeg! Bilder kommer senere i dag.

Ha en nydelig dag dere! Kom dere ut i den friske høstlufta, det er så deilig!

Klem Anine

Foto: Darius Adomaitis og Gunn K.Monsen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *