Pasta med kantarell og kylling

Hei dere!

Ny uke, nye muligheter! Nå har jeg fått Malla i seng etter noen gode samtaler og tips fra frøkna på fem år. Dagens beste tips må vel være at jeg må ta medisiner så jeg ikke får baby i magen igjen. Hun har som alltid mye på hjerte den frøkna der… Helt herlig er hun!

Er det fler enn meg som har litt dilla på kantarell om dagen? I går lagde jeg en veldig god kantarellsuppe, i dag ble et en pastarett med kantarell. Noen som vil ha oppskrift på pastaen? Legger den ved jeg. 😉

Elles går dagene som vanlig her i Villa von Krogh. Fredde og Emma holder på ute, vi fresher opp gårdsplassen litt. Og så er det en del jobb. Hektiske, men fine høstdager. Håper dere har gode dager dere også.

Her får dere litt middagsinspo! Pasta med kylling og kantarell.

Høstpasta til fire fine folk.

Ingredienser:

 • Pasta
 • 400 gram kylling
 • 5 dl kremfløte
 • 300 gram kantarell
 • 1 sjalottløk
 • meierismør
 • salt
 • pepper
 • 2 ts soyasaus

Del kyllingen i strimler og stek den. Sett kyllingen til side og fres opp kantarell sammen med sjalottløk i meierismør, salt og pepper. La det steke på sterk varme i et par minutter. Ha oppi kyllingen, kremfløten og soyasauen, la det koke ned til du får ønsket kremete konsistens. Smak til med slat og pepper. Ha litt gressløk på toppen og voila! En varm deilig høstpasta som er klar for å nytes.

Nå skal jeg få unna siste jobb i dag, for i morgen skal jeg ha litt fri. Skal blant annet gå tur rundt Semsvann med min gode venninne Marianne. Prøver å komme i form igjen… 🙂

Ønsker dere en fin kveld videre!

Stor klem Anine

2 Comments

 1. Hei? Hvilket merke er den flotte tallerkenen og hvor får man kjøpt serviset?

  1. villavonkrogh

   Dette er bestilt fra England. Churchill STONECAST

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *