Slik kan du style for boligsalg!

God tirsdag godtfolk!

Da har jeg fått barna avgårde til skole og barnehage. I grunn ganske deilig, hadde en morgen med mye lyd her i morges. Jaja, det er vel helt normalt?

Nå har jeg fått i meg en kopp te og tittet over annonsene til kundene mine. Og jeg blir jo så glad når jeg får se at de har gjort seg flid og gjennomført alt jeg har bedt de om. Denne boligen på Nesbru ble så koselig! Jeg er stor tilhenger av å gjøre objektene koselige og ikke fjerne rubbel og bit. Det må være atmosfære! Man selger jo en følelse, et hjem.

En av de fine tingene ved dette huset er den fantastiske uteplassen på baksiden av huset. Her ville jeg ha masse lys, lykter, en stemning av høst. Ble det ikke fint?

Bildene er tatt av vår dyktige fotograf Andreas Spinnangr Wiig.

En gjenganger når jeg er på besøk hos kundene mine er at de tror de skal fjerne alt på kjøkkenbenken. Nå hadde denne kunden litt mer peiling så hun visste at hun skulle sette frem et og annet. 🙂 Nå er det sesong for fine grønnsaker, så da er det et naturlig element å ta inn på kjøkkenbenken.

Duket for fest! Deilig fargekombinasjon som tar opp fargene i maleriet bak.

Hvis dere vil se resten av annonsen kan dere klikke dere inn HER.

Det er jammen meg sol i dag også! Så jeg har satt av tid til å komme meg ut på tur med Abbey. Det blir knall!

Ønsker dere alle en strålende fin dag.

Klem Anine

2 Comments

  1. Marianne

    Mye mer behagelig å lese bloggen nå med mørkere skrift

    1. villavonkrogh

      Så bra! Jeg fikk hjelp, prøvd noen ganger selv men klarte det ikke. Men nå er det bra.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *