WEEEEEE!!!!

God aften dere!

Da har mor fått krøpet under pleddet i sofaen med mac’en på fanget og Emma ved siden av meg. Det er digg etter en innholdsrik dag.

I morgen skal vi på hytta igjen, og denne gangen skal et lite nytt møbel settes inn. Det gleder jeg meg skikkelig til! Ikke så mye som skal til for å glede meg. 😉 Dille og dalle i den koselige hytta vår. Det er jo jaggu meldt helt konge vær også, så da blir det vel en aldri så liten fjelltur på balubafamilien.

Gleder meg til å se hvordan badet har blitt, det er jo nesten ferdig nå. Neste ut er peisen, så forhåpentligvis vinskapet i spisestua. Det blir stilig! Gøy med litt fremgang igjen. Tror jammen meg graver’n har gjort seg ferdig med å fylle opp litt ute på gårdsplassen også.

Dere skal selvfølgelig få se bilder når jeg har fått inn det nye møbelet. 🙂

Ønsker dere fortsatt en fin uke! Vi blogges fra fjellet.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *