WEEEEEE!!!!

God aften dere!

Da har mor fått krøpet under pleddet i sofaen med mac’en på fanget og Emma ved siden av meg. Det er digg etter en innholdsrik dag.

I morgen skal vi på hytta igjen, og denne gangen skal et lite nytt møbel settes inn. Det gleder jeg meg skikkelig til! Ikke så mye som skal til for å glede meg. 😉 Dille og dalle i den koselige hytta vår. Det er jo jaggu meldt helt konge vær også, så da blir det vel en aldri så liten fjelltur på balubafamilien.

Gleder meg til å se hvordan badet har blitt, det er jo nesten ferdig nå. Neste ut er peisen, så forhåpentligvis vinskapet i spisestua. Det blir stilig! Gøy med litt fremgang igjen. Tror jammen meg graver’n har gjort seg ferdig med å fylle opp litt ute på gårdsplassen også.

Dere skal selvfølgelig få se bilder når jeg har fått inn det nye møbelet. 🙂

Ønsker dere fortsatt en fin uke! Vi blogges fra fjellet.

Klem Anine

2 Comments

  1. Solveig Josten

    Hei. Jeg leser alltid interiørsidene i Budstikka og i dag så jeg den flotte lampa du har over sofagruppa på hytta di. Hva heter denne lampa og hvor kan jeg kjøpe den? Hilsen Solveig Josten

    1. villavonkrogh

      Den er kjøpt hos Slettvoll.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *