The fast 800 diet, den nye 5:2.

Happy mandag dere!

Jeg har ventet og ventet på at ånden skulle komme over meg igjen etter en sommerferie med mye god mat og drikke. Det tok sin tid, men den kom her for et par uker siden. Hvordan har det gått med vekten etter someren var det en som spurte meg på Instagram her forleden. Bra svarte jeg. Den hoppet vel opp et par kilo, slik som det alltid gjør i ferien. Og det er jeg i grunn fornøyd med. Man skal jo “leve” litt også! Er ikke den som graver meg ned av den grunn.

Men nå skal de siste kiloene av, og jeg har rett og slett etter litt inspirasjon hoppet på den nye 5:2 dietten som heter “The fast 800.” For å lese mer om den så googler dere! 😉 På onsdag har jeg gått på 800 kalorier daglig i to uker, og formen er overraskende bra. Vekten viste -2,5 kg i dag. For å ikke overskride disse anbefalte kaloriene registrerer jeg alt på vektklubb.no slik at jeg ser at jeg spiser riktig mengde. Følger ingen oppskrifter, bare veier all maten min og holder meg noenlunde unna karbohydrater.

Som dere vet har jeg gått på Flexikost også, og det er helt supert. Bare det at jeg er en smule matlei og trengte en forandring.

Og når man snakker om mat! Mor må på butikken og fylle opp kjøleskapet, her er det tomt gitt!

Ønsker dere en fin dag! Og har dere spørsmål er det bare å fyre løs. 🙂

Klem Anine

2 Comments

  1. Vær nå forsiktig med disse super slankekurene med rask nedgang lett for og gå fort opp igjen da

  2. Hørtes bra ut , tror jeg skal prøve meg på det sammehva består måltidene av i løpet av en dag ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *