Den berømmelige tidsklemma

God aften godtfolk!

Da har jeg fått lagt de to minste, og godt var det. I dag har jeg vært mer sliten enn hva jeg pleier. Vært oppe med Alfred i natt og spiser litt lite, ja da blir det slik. Men dagen har vært fin lell! Jeg har vært på et hyggelig kundemøte på en enebolig på Billingstad, og så jobbet her fra go’kroken min på kjøkkenet. Veldig kjekt å kunne jobbe litt hjemmefra når formen er så der. Ikke rukket alt jeg skulle denne uka, men det får bare være. Noen ganger må man bare nøye seg med det aller viktigste og ikke nødvendigvis det man skulle ønske man rakk i tillegg. Litt dårlig på det der, men jobber med saken… 🙂

Ellers så går det fryktelig fort til høstferien! Jeg fikk hentet ut møbelet på Home&Cottage på Jessheim i går som jeg egentlig skulle hatt med opp på hytta forrige helg. Fikk ikke plass i bilen når barna var med, så nå får vi fylle opp hengeren med diverse stæsj som skal opp dit. Juletreet blant annet. 🙂 Ikke lenge til jul for hun julete gale kråka her. Som dere vet, litt vel ivrig på den julepynten… Skal ha julebord på hytta i november, så da skal det pyntes til fest.

Men før den tid må vi bare stå på som noen galinger. På søndag kommer det et par staute karer som skal henge opp hetta til peisen og sette opp pipa på hytta, så da er det bare å følge med på Instagram stories om dere vil se. Tenker vi begynner å mure peisen når pappa kommer på hytta på torsdag jeg. Er skikkelig spent! Koser meg glugg i hjel med den hytta vår selv om det er en del arbeid vi må gjøre selv. Det blir jo så fint.

Da gjenstår et par hektiske dager på jobb, en liten date med Fredde og så er det tid for hyttekos i en uke. Det blir intet annet enn FANTASTISK!

Vi blogge siden dere, nyt resten av kvelden.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *