FYLTE HORN

God torsdag dere!

Her har det jammen meg begynt å lave ned snø igjen, bittelitt tidlig vel? Godt vi kan kose oss inne si! Vi er i gang med å mure peisen, men hetta den passet ikke så den er levert til kutting. Var altfor lang. Typisk uflaks! Men ellers går det strålende.

I går lagde Malla og jeg horn med ost og skinke, en sikker vinner for både store og små. Vil dere ha oppskrift? Klart dere vil! Disse er veldig lette å lage og supre å putte i fryseren.

.

Til 32 horn trenger du:

 • 150 gram meierismør
 • 7 dl melk
 • 2 ts sukker
 • 1 kg hvetemel
 • 50 gram gjær

Smelt smør, tilsett melk og varm opp til maks 37 grader. Smuldre gjæren i melken og rør den ut. Ha mel og sukker i en bolle, tilsett melkeblandingen og rør til en deig. La den heve til den har doblet seg.

Del deigen i fire like deler, kjevl ut en sirkel og skjær åtte like store deler med pizzarullen. Ha på ost, skinke og litt rød pesto om du liker det. Rull sammen hornene, la de etterheve en halvtimes tid før du pensler de med egg og steker de på 200 grader varmluft i ca 15 min.

.

Perfekt nistemat!

Ha en fin dag dere!

Klem Anine

3 Comments

 1. Gøy å følge utviklingen på hytta! Utrolig hva dere får gjort på kort tid.
  Prøv også salami og ost i hornene- det lærte jeg på skolekjøkkenet i 1983, og er en stor favoritt her i mitt “norske hus” i Texas 🙂 Savner norske fjell❤️

  1. villavonkrogh

   Godt tips! Tusen takk. 🙂

 2. Takk for oppskrift! Lagde i dag (men brukte grønn pesto) og de var supergode Hvordan varmer man de best opp i ovnen, fra frossen tilstand? Tenker det er perfekt å ta frem til lunsj til familien i helgen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *