Koselig hus på Billingstad!

Riktig god mandag!

Tilbake til hverdagen igjen etter en fin høstferie på hytta. Hyggelig med ferie, men helt alright å levere barn på skole og barnehage igjen også. Rart det der! Litt rolig uke for meg denne uken, men har et og annet på jobb som skal fikses. Blant annet skal jeg hjelpe noen kunder av meg som selger dette fine huset med å gjøre det klart for visning på onsdag. Jeg har hjulpet de litt med å style opp til kveldsfoto, synes det er fint å ta noen bilder på kveldstid også nå som lyset er så fint ute. Gir en fin stemning!

Dette koselige huset ligger på Billingstad i Asker.

Noen ganger dekker jeg bordet slik som jeg har gjort her. Må ha litt atmosfære på bildene.

Bildene er det vår dyktige fotograf Andreas Spinnangr Wiig som har tatt.

Gleder meg til å hjelpe de med å gjøre det fint til visning! Finnannonsen kan dere se HER om det kunne vært av interesse.

Da får jeg komme meg gjennom mailen min, og dere får ha en fin mandag videre!

Vi blogges!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *