Verdens mest tålmodige kone!

Happy tirsdag!

Sitter og mimrer litt tilbake i dag, og kom over noen bilder fra barnedåpen til Alfred. Huff, fikk lyst på kake! Denne Oreo kaken som Karin lagde var syyykt god! Hun er jo et unikum den dama der. Fler som har en venninne som kan sånn ca ALT?

Pyntingen av bordet stod jeg for selv da. Synes det ble fint med disse fargene, er ikke så god på blått dåpsbord. Det er liksom ikke helt min farge om dere skjønner… Holder med blått soverom, stopper der gitt! Får stadig spørsmål om disse kubbelysene jeg bruker, og de kjøper jeg hos Bloom blomster på Nesbru i Asker. Ikke sponset, bare veldig fornøyd kunde. De kommer i mange farger og lyser veldig fint.

Ellers så går livet sin gang her i Villa Von Krogh. Hender jeg fremdeles har lyst til putte mannen i fryseren, er nok på vei dit snart… Nå blir han borte noen dager igjen, må være lov å si at jeg er ganske lei av turene hans. Ikke det at jeg ikke unner han å kose seg litt, det er bare litt for ofte. 😉 Jeg må seriøst begynne å komme meg litt mer ut og bort. Er det ikke typisk? Menn er stort sett flinkere en damene til å komme seg unna noen dager. Nei, jeg må ta meg sammen og gjøre litt mer! Det er bare det at jeg savner barna etter en time da… Det er litt kjedelig. 🙂 Familiekjær vettu.

Men er det en ting jeg er bedre enn han på er det å gjøre litt hyggelige ting i hverdagen. Det har ikke han så mye tid til som meg, han jobber jo en del kan du si. Så i kveld skal jeg møte noen venninner på Aker Brygge og spise litt digg tapas. Det blir superkos!

Når jeg tenker meg om så er det jo en gyllen anledning til å hive i seg litt kake i dag. Jovie har jo bursdag! 29 år. Hun må jo gjøres sats på! Så nå skal mor ut å handle bursdagsgave og kake.

Håper dere har hatt en fin start på uka!

På torsdag kommer det noen tips til Halloween, så titt innom igjen da om dere har lyst.

Klem fra verdens mest tålmodige kone. 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *