Peisen tar form!

Gledelig grå torsdag dere!

I dag har jeg kommet meg opp av senga og føler meg bittelitt mer pigg, i går var formen som så. Tror nesten jeg er litt værsyk! 🙂 I morgen er det meldt sol i en times tid, og den skal utnyttes med en tur i skogen.

Tenkte jeg skulle titte innom for å dele et bilde av peisen som begynner å ta form. Nå har vi fått hetta på plass, så nå gjenstår bare innmaten i peisen. Den skal Fredde gjøre ferdig når han finner tid til det. Skiferen som skal på toppen er værtfall bestilt, så jeg tipper vi får gjort den ferdig ved neste hyttebesøk. Vi har både snekker og elektriker på hytta denne uka, er litt småting som må gjøres ferdig.

Da får jeg jobbe litt videre jeg! Vi sees senere med noen spooky tips til Halloween.

Klem Anine

1 Comment

  1. Frederik Thancke Larsen

    Hei! Er i ferd med planlegging av ei laftehytte, og så bilde av peisen. Som var omtrent hva jeg har sett for meg. Lurte i den forbindelse på hvor dere har skaffet hetta/innvendig pipe.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *