Spooky Halloween med smartbelysning!

God torsdag dere!

Da er det bare to uker igjen til årets skumleste dag, nemlig Halloween. Jeg har jo gått knask eller knep noen år nå med disse barna mine og det er alltid gøy å se hvor flinke enkelte er til å dekorere og ha stilig belysning med skummel musikk til. Jeg har alltid tenkt at det må være veldig innviklet å få koblet opp lyset til musikk, men det har jeg jo funnet ut at er ganske enkelt. Som dere vet har vi installert Philips Hue smartbelysning i huset vårt. Det styres fra en app og er lett å bruke. Philips Hue har laget en egen app for Halloween, helt genialt!

For å skape en Halloween stemning i utestua justerte jeg LED lightstrips i en oransje farge. Man kan velge mellom 16 millioner farger/nyanser, men oransje er jo perfekt til denne settingen. Lilla er jo også passe til Halloween.

I gresskaret satte jeg inn Hue Go lamp som er en liten oppladbar lampe som også kan justeres i ulike farger. Denne kan man også linke opp til Hue Halloween appen for å skape en ekstra skummel atmosfære med produktene.

Enten om det skulle være belysning ute eller inne, alle lampene man har Philips Hue pærer i kan man linke opp til Halloween appen. Lyset endrer farge som et lydspor, for eks til knirkende dører og andre skumle lyder. Her ser dere et skjermbilde fra appen med en del av de ulike mulighetene. Man kan for eksempel velge en av mood´sene som går i bakgrunnen og fyre opp med forskjellige effekter når du ønsker. Som hekselatter, torden med lyn osv. Under ser dere en liten videosnutt.

.

Da fikk dere et lite tips til å pimpe opp hjemmet til den STORE dagen. 🙂

Ønsker dere en fin kveld videre!

Klem Anine

2 Comments

  1. Hvor får man tak i denne oppladbare greia?

    1. villavonkrogh

      Hvis du ser nesten øverst i innlegget er det en link inn til nettsiden, der kan du kjøpe den. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *