Mamsen er glad og papsen kommer til å bli enda gladere!

Heisann dere!

God fredag! 🙂 Da har jeg fått unna dagens gjøremål, så kan bruke resten av tiden min med sysle litt her hjemme før barna komme hjem. Jeg har hamstret nye sko til barna, nå er det “Crazy days” rundt omkring på en del av kjøpesentrene så da var det bare å kline til. Ledig kjekt med 3 for 2 på alle sko! Spesielt når alle tre barna trenger nye sko. Et par til Emma, to par til Malla og tre par til lille karamell. Perfekt! Dagens tips til dere! Masse tilbud i butikkene nå. (nei, det er ikke sponset.)

Hvor søte var vel ikke disse da? Mamsen kommer til å smelte helt når han får på seg disse. Mulig papsen kommer til å smelte helt når han ser hva mamsen har kjøpt til seg selv også, men det får bli et annet innlegg… 😉 Haha! Og gjør han ikke det, ja da er det ikke liv laga! I will keep you postet.

Jeg tenkte faktisk jeg skulle hente ut noen enkle glasskuler nede i julepynten min jeg nå og lage stort fat med kuler og lys. Litt diskret førjulspynt… Må snike inn julepynten litt om litt. Er ikke like gira som tidligere å gå opp juletreet i slutten av oktober kjenner jeg, men et og annet her og der får gå. Fin tid i vente nå til tross for mørket. Desto hyggeligere er det jo å gjøre det fint inne.

Nei, skal man dykke ned i julepynten da? Jepp! Mulig dere får se resultatet litt senere i dag. 😉

Blogges om litt! Ha en fin fredag videre.

Klem Anine

4 Comments

  1. Håper at det ene paret med sko ikke er med på bildet og at du har fått alle seks parene hjem god helg fina ❤️

    1. villavonkrogh

      Å ja da. 🙂 God helg!

  2. Slutt med julestyr så tidelig har dere ikke annet og gjøre. Jul kan dere starte med 01.12. så vi ikke blir så lei!!!

    Ha en fin dag uten julestyr

  3. Super blogg Takk for alle gode ideer du deler. Pynt gjerne tidlig til jul og del med oss

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *