Beste øyeskyggene ever!

God kveld fine dere!

Håper dere har hatt en fin uke så langt. Jeg har hatt noen dager uten noe særlig futt, men det går seg vel til igjen bare denne feberen er ute av kroppen.

Ingen tid for å ligge på latsiden av den grunn, denne uken er det en god del å gjøre på jobb og det er i grunn bare digg.

I går fikk jeg disse øyeskyggepalettene fra Caia som jeg har siklet på en stund. Jeg klarte ikke å velge, så det ble begge to. Og jeg angrer absolutt ikke i det hele tatt. De sitter som støpt, er veldig bra pigment i de og fargene er helt magiske. Dette må jo være de beste skyggene jeg har hatt faktisk. Chanel skyggene har fått konkurranse gitt!

Til de av dere som har dilla på skygger, denne må dere prøve!

Komme til å kose meg glugg hver morgen jeg nå. 🙂 I dag brukte jeg Amore, Hjärtat, Honey og Boo. Killer kombo!

Ha en fin uke videre dere!

Klem Anine

3 Comments

  1. Så fine Er de matte skikkelig matte?

  2. Kunne du vist hvordan du påfører dem? Og evt blander?

  3. Monica M. B.

    Må få se de på. :o)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *