Vin og vinn!

Gooood onsdag dere!

Halvveis i uka, litt muggen mor i dag. Men det går vel over i løpet av dagen! Pleier ikke være dårlig humør så lenge av gangen, heldigvis! 🙂

Jeg skal straks spinne hjem fra jobb å hente Alfred. En liten tur til legen for å sjekke noen utslett han har. Stakkars lille karamellen min, han er jo blid selv når han er i dårlig form han. Go’gutt!

Ellers så går det bra! Jeg var så heldig å vinne denne vasen her hos Rhomb forrige uke, perfekt! For den har jeg ønsket meg en god stund. Er den ikke bare helt nydelig? Tenk at en liten tur på vinbaren deres resulterte i en premie! Vin og vinn! Noen ganger skal man altså ha flaks.

Rhomb er en superfin interiørbutikk/nettbutikk som holde til i Vollen i Asker. De har også ved siden av å ha fått en liten bevis åpent opp en koselig vinbar. De der altså! Turbo 1&2! Anbefales å ta en tur dit. Mulig dere komme hjem sent sånn som jeg gjorde… 🙂

Denne vasen minner meg faktisk om mormoren min, hun hadde noe lignede. Koselig!

Ut på tur! Da må vi til legen vi.

Ha en fin dag videre dere.

Klem Anine

2 Comments

  1. Vannkopper går om dagen

  2. Halloen! Hvor kommer vegglysestakene fra? De som henger ved spisebordet på hytta! Innmari fin hytte!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *