Fredda’n!

Hallo dere!

Da var det helg igjen! Litt småkaos i dag på veiene, men ellers en fin dag. Brukte nesten to timer på å hente Malla i barnehagen i dag, en biltur som vanligvis tar hele syv minutter. Er fremdeles helt kaos i Asker. Han godeste Fredde har ikke kommet seg hjem fra jobb enda han. En del biler som sliter både på veiene og i grøftene. Kjedelig.

Han klumpen her har vært hjemme noen dager nå, så i dag måtte vi komme oss ut en tur. Det var så der synes han. Lille karamell er ikke helt i slaget, han har fått hånd, munn og fot sykdom tror vi. Etter to legebesøk så var det de de trodde, så nå får vi bare ta tiden til hjelp og pelie lille gullungen så godt det lar seg gjøre.

I helgen skal vi ikke gjøre stort annet enn å kose oss litt med barna, en liten middagsdate i morgen kveld og besøk av familien på søndag. Emma og Malla skal på overnatting i Fetsund, noe de gleder seg stort til. Alltid gøy å være på besøk hos mormor og morfar.

Hva er deres planer for helgen?

Jeg tenker jeg starte med å finne en god rødvin jeg. Og litt ostepop!

Og til de av dere som lurer på jakkene våres, min er fra Save the Duck og Alfred sin er fra KappAhl. Min er sponset, Alfred sin er betalt.

Yes dere! Rødvin og ostepop neste.

Ha en fryktelig koselig helg! 🙂

Klem Anine

2 Comments

  1. Hva heter kåpen din, Anine?

  2. Lurer på hvor skjorten din kommer fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *