Såååå romantisk! #not!

Riktig god lørdag dere!

Da er jentene levert til søsteren min og pappa, og jeg sitter hjemme og venter på at Fredde skal komme hjem fra visning i Drøbak. Han begynt å selge boliger der også han, jobber der sånn ca en gang i uka. I dag hadde jeg tenkt å starte med å pakke inn julekalenderen, men rakk ikke det gitt.

I år blir det kun et juletre i Villa Von Krogh og det skal vi henge opp alle pakkene til julekalenderen på. Det blir koselig! Pleier som regel å handle inn esker og pakkepapir på Søstrene Grene jeg, mye fint til en billig penge.

Da får jeg lage litt middag til Alfred før vi skal ut. Fredde har invitert med kona si ut for første gang på sikkert fem år. Og det på en middag hos Porsche på Billingstad. Ikke mye romantisk han der! Men bedre enn ikke noe… 🙂 Ler litt av hele greia egentlig. Men det blir sikkert veldig hyggelig! Om det har hjulpet at jeg har kritisert han for å være for lite flink til å ta initiativ til å gjøre hyggelige ting sammen… Eeeeh, vil kanskje ikke si det nei. Men et sted må han jo starte. Er det fler enn meg som er “organisator og romantiker’n” i forholdet? Please si JA! 😉 Så føler jeg meg ikke så alene…

Brom brom, da får jeg sette opp farten!

Ha en strålende fin lørdag videre dere.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *