Lys opp vintermørket!

Riktig god søndag dere!

Håper dere har hatt en fin helg så langt.

Nå skal vi straks komme oss ut på tur, en liten runde her på Konglungen med Alfred og hundene. Trenger å være ute litt i dagslyset store som små. November er jo fryktelig mørk! Merket det de siste ukene at jeg har vært litt sliten, det er tiden for det nå som det er så få lyse timer i døgnet. Men jeg har gjort noen grep hjemme med lys fra Philips Hue. Har byttet ut noen pærer med White Ambiance som gir ulike nyanser av hvitt lys. For de kan justeres etter steming man ønsker. På dagtid og ettermiddag har vi ganske kaldt lys som er energigivende og når kvelden kommer gjør jeg lyset gulere for å få mer stemningsbelysning. Siden alle lamper kontrolleres via appen jeg har på telefonen er det enkelt å skifte stemning. Jeg har også ulike moods på appen som er supre å bruke. Se bilde nummer tre under her.

Inne i appen til Philips Hue kan man sette opp ulike set up selv eller bruke noen av de som ligger der allerede. Man kan også sette på ulike lamper til en fast tid hver dag om man ønsker det.

På soverommet har jeg laget to ulike set up som er kveld/natt. Der slukker lysene seg gradvis og er helt av i det vi legger oss ved 22.30 tiden. Om morningen skrur lampene seg på gradvis slik at vi våkner av lysene. Klokken 7.00 er det på fullt for da må vi hoppe ut av senga. En meget behagelig måte å våkne på hele året.

Leksene gjøres på kjøkkenet, og da setter jeg lyset på kjøkkenet på READ som gir et bra lys. Ellers står de på RELAXED.

Så trenger du litt mer energi i denne mørke tiden du også kan det være en idé å sjekke ut smartbelysningen fra Philips Hue. Den har mange veldig gode funksjoner og er lett å sette seg inn i.

Dagens tips!

Da får jeg kle på lille karamell og finne frem vogna. På tide å komme seg ut!

Ha en superduper søndag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *