Manflu!

Heisann hoppsann folkens!

Da har mor kommet seg opp av sengen, er ikke helt i slaget. Har manflu! Neida, er mer alvorlig enn som så. Har feber i tillegg. 🙂 Det er vel helgens festligheter som tok på…

Jeg har fått pyntet hytta ferdig til jul og Fredde har fått sin røde jul for en gangs skyld. Litt nostalgisk julepynt passer fint inn i Rypereiret. Ble ganske så koselig bord på lørdag. Har brukt ekte grønt, lysslynge, amaryllis, julepynt og lys.

Synes disse små dyrene er så søte! Kjøpt de på Sprell. Passer like fint på bordet som på treet.

.

Og så må jeg jo nevne av jeg er finalist i Gullfjæren interiør award i kategori hytte. Det er utrolig hyggelig å få den anerkjennelsen av både de som har nominert meg og ikke minst Franciska og Marianne som er arrangørene. Tusen atkk alle sammen! Gleder meg til mars når Gullfjæren går av stabelen.

Da skal jeg koke opp litt sitron og ingefær og bare pleie med selv noen timer før barna kommer hjem igjen.

Så får dere ha en strålende dag! Gjør noe hyggelig for dere selv dere også.

Stor klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *