GIVEAWAY med Philips Hue.

Riktig god mandag dere.

Ny uke nye muligheter! Nå nærmer det seg jul og jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en aldri fin julepresang som passer perfekt til “de som har alt”. Nemlig Philips Hue!

Nå har Fredrik og jeg hatt dette smartlys systemet en god stund og vi synes det fungerer helt supert. Det forenkler hverdagen, det gir lys i ulike stemninger, både energigivende som er bra i disse mørke tider, men også fint stemningslys til koselige kvelder.

Ganske så koselig i utestua i sommer med lightstrips!

Philips Hue har også en del ulike lamper, sånn som denne på rommet til Emma som det er ulike innstillinger på.

Så har vi jo de berømte pærene som kan gi den fargen du måtte ønske.

På soverommet vårt har jeg hvite pærer som er tidsinnstilt både morgen og kveld. Lyset som kommer på om morningen er energigivende lys, en fin måte å starte dagen på!

I Marbella har vi tatt med led lightstrip, samme som vi har i utestua.

.

For å komme i gang med Philips Hue må man ha et startkit og laste ned appen til telefonen sin. Det er en fin gave å gi, så kan man evt gi ulike Hue produkter til andre anledninger. Jeg liker spesielt de fine store pærene jeg har satt inn i taklampene mine på kjøkkenet. Helt supert å få fine pærer til disse lampene som er fra Philips Hue. De gamle halogen pærene gikk jo i ett sett.

Det er ikke vanskelig å komme i gang med Philips Hue, det er rett og slett morsomt å leke seg inne i appen med alle de ulike mulighetene!

Og dere! En liten gledelig ting til på en mandag. Hvis dere legger igjen en kommentar under blogginnlegget så er dere med i trekningen av et startkit! Vinneren vil annonseres i slutten av uken. Dere kan øke sjansene ved å delta på Facebook og Instagram også.

Så kanskje det vanker en og annen gave under treet i år som gir litt bedre lys til hverdagen. 🙂

Da er det bare å komme i gang med uka dere! Nyt dagen deres.

Stor klem fra meg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 Comments

 1. Tvi – tvi for at jeg vinner Har ingen smarte «duppeditter» i mitt hjem Dette ser fantastisk ut.

 2. Nina Berge

  Dette har jeg lyst å teste ut. Hørest helt genialt ut! Krysser fingrene for at jeg får muligheten.

 3. Spennende Det kunne jeg ha tenkt meg å prøve

 4. Jeg prøver lykken, dette høres spennende og gøyalt ut. Ha en flott førjulstid. Klem fra JUOT.

 5. Jesper Mork

  Det er det eneste jeg ønsker meg til jul

 6. Jeg håper jeg vinner!

 7. Kathrine

  Jeg vil vinne!!

 8. hipphurra for en gøy giweaway 🙂

 9. Jeg er med – her og på Instagram (altsomglitrer) ♥️

 10. Elisabeth Lien

  Hadde vært supert å vinne noe så smart

 11. Daniella Høstad

  Å dette hadde vært gøy å teste ut. Lys kan jo fort endre hele utrykket i rommet

 12. Krysser alle fingre for å bli en heldig vinnersom fønkis (funksjonshemmet) hadde dette virkelig hjulpet meg i hverdagen.Har blitt mange mørke dager og kvelder(bokstavelig talt) da jeg ikke kan gå rundt å tenne lys.Ønsket meg dette i mange år.Kanskje jeg kan tro på julenissen igjen? Mange år siden sist, men om det hadde kommet et smartsystem her i hus -ja DA er virkelig julen magisk

 13. Roger Hjorthaug

  Philips hue er rett og slett genialt

 14. Jan Gullby

  Genialt å ha i vogna og partyteltet

 15. Kari Vassbotn

  Så stilig!

 16. LEDlys er gøy.. utrolig kreatift mye man kan gjøre. og nå er det jo kommet komponener som gjør at man kan styre det meste ifra samme HUE appen.. uten at det behøver å være HUE.. 🙂