Glade jul!

Riktig god tirsdag dere!

Regn og sykdom, ikke akkurat den tirsdagen jeg hadde håpet på. Sånn er det med småttiser, de får jo feber i ny og ne. Så da skal jeg være hjemme med lille karamell i dag, har bare et møte jeg må ta.

Jeg prøver å finne litt inspirasjon til å gjøre det litt mer julete her hjemme, er liksom ikke helt i modus om dagen kjenner jeg. Håper ånden kommer over meg! Bare å sende over litt inspirasjon folkens! 😉

Så i påvente av noen nye bilder fra Villa von Krogh tenkte jeg å dele med dere noen bilder som var på trykk i Vakre hjem & interiør for noen år siden. Blå jul av Annette Nordstrøm. En koselig dag på småbruket til Annette.

Sjekk lille bolla mi da! 🙂 Deilige lille unge!

Her var jeg blond gitt! 🙂 Trives absolutt best som brunette gitt…

Nei dere! Jeg får trakte litt mer kaffe så jeg våkner litt mer.

Så får dere ha en strålende dag! Og kjør forsiktig! Det er fryyyyktelig glatt ute.

Klem Anine

1 Comment

  1. Ta Et par dype magepust Anine, vi sees imorra

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *