Endelig helg!

Riktig god fredag dere!

Da sniker helgen seg innpå igjen, og denne helgen vies til familie. Nå har vi hatt noen runder med julebord de siste helgene, så det er i grunn helt greit at desember er helt fri for festligheter. Blir en rolig måned med tid til barna.

I morgen skal vi en tur til Jul i Vinterland. Disse to jentene mine gleder seg veldig. Har dere vært der? I fjor hadde vi ikke tid, da brukte vi vel all ledig tid på å få ferdig hytta til jul. Det slipper vi heldigvis i år! 🙂 Neste helg skal i ha med noen venner til fjells. Gleder meg til å gå på ski, lage rypemiddag, drikke god vin, fyre i peisen og spille kinasjakk. Jeg skal innrømme det at jeg koser meg glugg i hjel på hytta. 😉

Men vi kan jo ikke tilbringe all førjulstid der dessverre, så forsøker å gjøre det litt julekosete her i Villa von Krogh også. En litt mer rosa, hvit og grønn jul her enn hav vi har i Rypereiret.

Nå skal jeg komme meg ut en tur, må handle en lue til lille karamell og litt påfyll til det ganske så tomme kjøleskapet.

Ønsker dere en fin dag og GOOOOD helg!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *