Nytt år!

God morgen godtfolk! Og ikke minst godt nytt år!

Jeg har jo ikke blogget i 2020, så da er det på sin plass å ønske dere alt godt for det nye året.

Vi har kommet oss gjennom julen som ble tilbragt på hytta. Litt sykdom og et fall, men ellers en fin jul. Malla stakkars falt og slo opp leppa si i sengekanten en kveld i romjula, noe som resulterte i at hun måtte på Gjøvik sykehus og sy. Heldigvis fikk hun narkose. Og det skal hun ha, ikke en eneste gang har hun sutret over den leppa i etterkant. Så her har det gått noen sugerør og vi har tilpasset maten hennes så godt det har latt seg gjøre. Gullet mitt! ♥

I dag våknet jeg opp til nok en fantastisk soloppgang her på fjellet, som jeg koser meg her på hytta! Jeg kom i går og har ryddet vekk siste rest av julepynt og fått vasket litt. Så tenkte å ta noen bilder nå som det er bra med lys før jeg vender snuten hjemover til Asker igjen.

Men aller først skal jeg vaske over badet litt, mer alle disse glassflatene er det enklere å gjøre i dagslys enn i mørket. 🙂

Ønsker dere alle en fin fredag og god helg når den tid kommer!

Klem Anine

2 Comments

  1. Hvilken farge, type beis er brukt på veggene ?

    1. villavonkrogh

      Tyrilin sin beis. Skumring heter fargen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *