Kontrastene i livet

Hei dere!

Har dere gode dager? Jeg synes disse dagene med litt sol har gjort underverker på en ellers litt sliten Anine. Sykdom har herjet en stund og dagene har en tendens til å bli lange og litt lite innholdsrike. Det blir mye tid til å tenke på alt mulig rart. Reflektere over livet, relasjoner, ønsker, drømmer, bekymringer. Ja, i det hele tatt det meste.

Jeg har et ønske om å gjøre visse ting i livet mitt til det bedre, og jobber stadig vekk med det. Og oppi “alt” så klarer jeg stort sett å ha et positivt fokus, men det kommer dager innimellom hvor det er fryktelig vanskelig å komme seg opp av senga og “ut” av det mørket. Såpass åpen kan jeg våge å være med dere.

I går tvang jeg meg selv på trening, hadde jo ikke lyst i det hele tatt, men kom meg gjennom en rolig økt. Deilig! Godt å la den positive siden av meg prøve å ta knekken på den dårlige. For jeg er jo egentlig det, en positiv og glad person. Men det hender at jeg også får et slør av en tristhet og ensomhet over meg.

Heldigvis går det mot lysere tider og jeg har mange ting jeg ser frem mot. Det hjelper godt. Og så må jeg jo få si at jeg setter veldig stor pris på de fine tilbakemeldingene jeg får fra dere. De gjør meg glad!

Livet er ikke for amatører sier faren min. 🙂 Nei, det sant det!

I dag smiler jeg fordi jeg litt ekstra fordi jeg gleder meg til noen fine dager i London med Emma og Fredde, og fordi jeg er støl herfra og til evigheten.

Gjør dagen din fin! Så skal jeg gjøre min. 🙂

Klem Anine

4 Comments

 1. Cathrine

  Hei Anine.
  Takk for rørende innrømmelse om det «mørke». Selv kjenner jeg på mer «mørke» enn «det lyse» men holder hodet over vann. Du er ei dame med beina på jorda selv om kanskje noen tenker at du er «fiffen» ( jeg er også i den kategorien)
  Takket være søsteren din føler jeg at jeg «kjenner» deg litt
  Jeg kalte søsteren din for «beauty& the beast» med hennes eks.
  Ha en super helg
  Klem fra Cathy

 2. Anne- Mette

  Livet er ikke for pyser. Tror det er mange som har det slik inkludert meg selv men ikke alle setter ord på det. Det er selve livet.
  Følger da du er ærlig i alle faser. Ett helt menneske.
  Ha en knall fin helg.

  Anne-Mette

 3. Fine deg<3 Livet er ikke for amatører nei:-) Anbefaler å lese boka Tenk enkelt : få mer av det som betyr mest av Poulsen, Carina (Bok)! Ha en strålende dag vakre!

 4. Marianne

  Ønsker deg alt godt.
  Ikke musforstå, men trengte å lese dette nå…at selveste Anine også har slike dager.
  I dag har vært en slik dag du beskriver og da tenker jeg jo alltid at jeg er den eneste. Gudskjelov er det ikke så ofte jeg har det sånn, men det er vondt mens det står på. Takk for ærligheten. Stor klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *