London baby!

Riktig god onsdag dere!

Da var uka godt i gang, deilig! Jeg ser frem mot en fin helg på hytta jeg nå, slippe unna dette slafseværet vi har her i Asker.

I helgen så var vi en snarvisitt i London. Julegave til Emma og Fredde fra meg. Og vi har storkost oss alle tre! Emma har vært flink til å tjene penger og spare det siste halvåret, så hun fikk bruke sien egne penger på shopping. En fin måte å lære på synes jeg. Så hun frøkna der som er født i vektens tegn og til tider har fryktelig vanskelig for å bestemme seg brukte lang tid på å vurdere om ting skulle kjøpes eller ikke. Men litt shopping ble det! Og mye god mat.

Lørdag spiste vi middag på Aqua Kyoto, bra men litt vel dyrt. Så blir nok ikke den restauranten neste gang. Da er Sticks’n’Sushi et bedre og rimeligere alternativ.

En av de bedre indiske rettene jeg noensinne har smak spiste vi i mathallen på Harrods. Butter chicken var HELT utsøkt! Uff, nå ble jeg jammen meg sulten…

Til søndag hadde jeg bestilt bord på Peggy Porchen i Chelsea til frokost, veldig hyggelig å spise der før butikkene åpnet klokken 12.00.

Vi var også innom EL&N, men det synes jeg var så som så. Ble heller ikke rivd av banen over den italienske restauranten vi spiste middag hos på søndag, Margot. Men helt greit.

Hun vet å nyte livets goder hun frøkna her. Lurer på hvor hun har det fra mon tro!

Hva er deres London favoritter?

Og dere, jeg har en liten sudprise til dere i dagens episode av Interiørpodden. Så søk opp den dere! 😉

Ha en fin onsdag videre.

Klem Anine

2 Comments

  1. Så koselig det så ut med en London tur og for en god ide og gi til julegave da ✨det kjekkeste er god mat tror jammen jeg også skal prøve Peggy porschen , hva det det heter?

  2. Glemte å spørre om du har hotel tips ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *